U bent hier: Bezoeken » NIEUWS EXPOSANTEN

Nieuws exposanten (editie 2017)

RAYDENT Studio

Een nieuwe standaard in de digitale tandheelkunde.

Harmonize - Nanohybrid Universal Composite

Harmonize - Nanohybrid Universal Composite

OrthoCare™ - Fluoride Vrij met nHAp™

- Voorkomt het ontstaan van 'White Spot Lesions'

GrandioSO x-tra

Esthetisch nanohybride bulk restoratief materiaal

PLANMECA VISO

Medische loepbril

De krachtige verlichting van de EYEMAG LIGHT II maximaliseert de verlichtingsintensiteit voor een hogere detailweergave. De combinatie van de LED verlichting met een hoogwaardige ZEISS lens voorziet het zicht van meer scherpte op kleine details en structuren dankzij een gelijkwaardige verdeling van LED licht in daglichtkleur

Balfour medical Evo instrumenten

De nieuwste ontwikkeling is een instrument met duidelijke verbeteringen ten opzichte van de bestaande. De scherpte en hardheid van de messen zijn van de allerbeste kwaliteit gebleven. Maar het handvat is niet meer van siliconen, maar van polymeer. Hierdoor treedt er minder vermoeienis in de handen op door het niet meer hoeven knijpen in de zachtere siliconen handvatten. Ook is er aan gedacht om het instrument een paar centimeter langer te maken, waardoor het bereik beter wordt en het instrument aan de andere kant niet in uw handschoen of mouw kan blijven haken.

TREFOIL SYSTEEM

Nobel Biocare introduceert het Trefoil systeem op drie implantaten. Dit concept maakt een definitieve vaste full-arch restauratie mogelijk op de dag van de ingreep.

Komet innovaties

Planmeca Solanna

De schaduwloze lamp Planmeca Solanna biedt een perfecte zichtbaarheid van de te behandelen zone. De lichtsterkte en de kleurtemperatuur zijn eenvoudig te regelen. Dankzij het ruime zichtveld, dat te danken is aan de gevorderde LED technologie en aan de spiegeloptiek van de schaduwloze lamp, geniet u van een uitzonderlijke zichtbaarheid tot in de kleinste hoeken van de te behandelen zone.

Rhein83 assortiment attachments van Balfour Medical

Als nieuwe innovaties voor de Nederlandse en Belgische markt heeft Balfour medical er voor gekozen om een paar zeer interessante artikelen te laten zien. Zo hebben we op het gebied van attachments het complete assortiment van Rhein83. Rhein83 heeft een systeem waarbij een 100% spanningsvrije steg te maken is op drukknoppen die eventueel al geplaatst zijn, dankzij een nieuwe ontwikkeling : de seegerring.

EMS AIR-FLOW Prophylaxis Master

Een unieke oplossing voor cariëspeventie, periodontale en implantaat onderhoud.

Welk voordeel haalt u uit de plaatsing van implantaten met 'augmented reality’?

Anders gezegd: de zeer precieze gps-navigatie in het bot leidt tot een optimalisering van uw chirurgische ingreep in realtime! Met deze techniek kan de chirurg continu de vooruitgang volgen van de implantaten in het bot. Hij werkt met een precisie die groter is dan 1/10e van een mm. Tot slot, hoe groter de precisie, hoe veiliger. Door deze ‘minimaal’ invasieve chirurgie kan hij sneller werken en is de hersteltijd voor de patiënt korter.

BioRoot™ RCS: Root canal sealer

Het niet slagen van een wortelkanaalbehandeling kan heel wat negatieve gevolgen hebben voor u en uw patiënten. Met BioRoot RCS schakelt u over naar een minerale sealer van de nieuwste generatie en geniet u van een innovatieve combinatie van kenmerken: sterke sealing, antimicrobiële eigenschappen, bevordering van de peri-apicale heling, eenvoudige sealing en follow-up. Bezoek onze stand 573 en verneem er alles over.

Internationaal Congres: “Updates in de Tandheelkunde” donderdag 25 & vrijdag 26 januari 2018 Hilton Antwerpen

Op donderdag 25 en vrijdag 26 januari 2017 vindt het internationaal VBT-congres plaats in Hilton hotel, Groenplaats Antwerpen. Internationaal gerenommeerde sprekers staan garant om u weer perfect up to date te brengen.

NIEUWE TORNADO S : De krachtigste compacte-kopversie

Met zijn compacte kop en uitzonderlijke vermogen is de nieuwe TORNADOS turbine de nieuwste technische innovatie van Bien-Air Dental. De TORNADOS maakt de TORNADO-familie compleet met een compacte-kopversie. Door hun enorme effectiviteit besparen de TORNADO turbines niet alleen tijd maar ook energie!

DE DWX-52DC

Automatisch dental frezen, dag en nacht! Vijfassige freesmachine met gereedschapswisselaar en materiaalwisselaar

LegacyP - nieuw

Voorkom agressieve peri-implantitis met het LegacyP implantaat

Zirlux 16+ Zirconiumgamma

Het voorgekleurde zirkoniumoxide Zirlux 16+ biedt tandartsen en tandtechnici een esthetisch alternatief voor glaskeramiek, zonder aan kracht of duurzaamheid in te boeten.

Imetric IScan L1 Series

Deze scanner is kleiner en sneller, maar biedt toch dezelfde nauwkeurigheid en performantie. Precisie: tot < 5 μm op implantaatniveau

Validated Digital Dental Workflow

Vanaf heden is Straumann in staat een volledige digitale workflow aan te bieden, van intra orale scanner, tot verwerking software, freesmachines en 3D printers, eventueel zelf ondersteund met guided surgery

Garantiekaarten bij Dental Labo Vanderbeken

Dental Labo Vanderbeken staat garant voor onberispelijke kwaliteit

CS 3600 intra orale scanner van Carestream Dental

Met de CS 3600 intra orale scanner van Carestream Dental ligt een slimmere scanner in uw handen. Of u nu in uw praktijk restauraties, orthodontische handelingen of implantaties uitvoert, de CS 3600 past zich aan uw wensen doordat digitale afdrukken sneller en eenvoudiger kunnen worden gemaakt.

ConnectDental Academy

Ontdek ook onze ConnectDental Academy met allerhande kennismakingsmomenten, opleidingen en hands-on demo's op www.connectdental.eu.

3D met DMG

De snelste 3D printer voor dentale toepassingen met een nauwkeurigheid van 25 Micron! Het open software platform zorgt ervoor dat uw huidige CAD/CAM ontwerpen in STL files gelezen en geprint kunnen worden.

Planmeca Emerald, de nieuwe intra-orale scanner van Planmeca

Planmeca Emerald, de nieuwe intra-orale scanner van Planmeca, is compact, licht en supersnel. De data die hij bezorgt, zijn heel nauwkeurig. Dit is de perfecte tool om vlot, onberispelijk en efficiënt te werken vanuit de zetel van de patiënt.

T-Scan Novus, voor digitale occlusie en articulatie analyse

De T-Scan Novus is een nieuw en uniek diagnostisch hulpmiddel voor het verkrijgen van inzicht in het krachtenspel in de mond van de patiënt. Daarmee wordt het eindelijk mogelijk om voorspelbaar en duurzaam te behandelen! Bezoek onze stand # 536.4 en laat u overtuigen!

Digitale afdruk zonder camera dankzij 3D

De nieuwe generatie van de Cone-Beam brengt CBCT naar de algemene tandheelkunde om zelf en in een recordtijd perfecte digitale afdrukken te kunnen maken. Voor hetzelfde budget als een standaard Cone-Beam zorgt deze voor uw digitale afdrukken en voor de digitalisering van uw praktijk met inbegrip van een volledig protheseplan en de verwezenlijking in-house van vaste of gps-gestuurde geleiders.

Tempshell oplossingen voor tijdelijke restauraties

De verbonden digitale tools van NobelClinician® en DTX Studio™ zorgen voor verbeterde samenwerking tussen de behandelingsteams. Van bij de start moet het labo betrokken worden. Bij het eerste bezoek gaat het van scan naar plan. De veel kortere ’time-to-teeth’ betekent dus een hogere acceptatie-ratio. Het concept wordt dan aangevuld met Multi-unit Abutment Plus en Temporary Snap Abutment waardoor het afwerken van voorlopige kronen en brugwerken kan gebeuren zonder het gebruik van schroeven. Tempshell is eveneens beschikbaar voor brugwerk.

VITAPAN EXCELL® est une dent prothétique

VITAPAN EXCELL® est une dent prothétique de nouvelle génération pour une vitalité brillante dans la forme, la couleur et le jeu de lumière. Dents antérieures haut de gamme en composite MRP, translucides, pleines et vivantes Pour entre autres la réalisation numérique de prothèses amovibles (par CFAO)

Discover all the advantages of the CS 3600 intraoral scanner from Carestream Dental

The CS 3600 produces highly accurate full HD 3D color images with enhanced quality and texture, which facilitates doctor/patient communication and increases case acceptance, Distributed by Corilus.

The twinkon® 4

The twinkon® 4 is an ultra-short implant (4 mm long)

COMFORT IN PAINLESS ANESTHESIE

Nieuwe manier om lokale anesthesie toe te brengen zonder naald. Ideaal bij kinderen en volwassenen die schrik hebben.

Kulzer lanceert 3D printer voor dentale toepassingen!

Kulzer lanceert de “cara Print 4.0” – de 3D (DLP) printer voor de dentale markt waarmee het mogelijk wordt om een breed assortiment aan dentale, op polymeer-gebaseerde, toepassingen te printen.

DENTA “Showroomdagen” Oktober - November - December 2017 in een vernieuwde toonzaal

Elke werkdag van 9.30 tot 16.30 uur. *Op afspraak : elke weekavond, zaterdag en zondag. Denta - Heiveldekens 2 - 2550 Kontich (Antwerpen)

SMART-base

Esthetisch abutment

Straight Dental - Roterend instrumentarium

Ontdek ons roterend instrumentarium! Probeer nu en krijg bij een volgende aankoop het volledige bedrag terug: https://www.straightdental.com/product/boren/probeerset-boren/.